Jsem byt s netradičními dispozicemi

2kk, 72m2

Stáhnout prospekt

Svobodné pojetí nového bydlení

Zákazník si pro zařízení svého sídlištního bytu přál co nejzajímavější řešení materiálů. Z původního záměru vybourat jednu příčku se nakonec stala rekonstrukce celého bytu. A to díky zaujetí investora pro variantu netradičního uspořádání dispozice – použití obloukových stěn. 

Ohýbaný nábytek na míru

Stavební řešení využívající obloukových stěn se nutně odrazilo i do návrhu bytového vybavení. Oblé tvary nábytku jsou viditelné v ložnici u toaletního stolku paní domu nebo na úložných prostorech v šatně.

Oblá kuchyně

Kulatým tvarům kuchyňské linky a varného ostrůvku naši designéři přizpůsobili i výběr osvětlení. Oválný podhled s bodovými světly kopíruje atypický tvar kuchyňského prostoru.

Nezapomenutelná atmosféra

Díky neobyčejnému řešení kuchyně okamžitě zapomenete, že se byt nachází v panelovém domě. Přispívá k tomu zaoblená stěna i pohledový beton, použitý na pracovní desce kuchyňské linky.

Svítící strop

Designérům studia Szabo Interier se do ložnice podařilo dostat několik typů svítidel. Tím nejnápadnějším je stropní osvětlení tvořící dojem svítícího stropu.

Velkorysé bydlení

Obytný prostor je rozdělen na prostorný kuchyňský kout a obývací část s pohovkou pro příjímání návštěv. Kožená sedačka je vyrobena na zakázku čalouníkem interiérového studia Szabo Interier. 

Sklo v interiéru

Materiály hrají v tomto bytě podstatnou roli. Prostor dostalo i sklo, z něhož jsou vyrobeny například dveře do ložnice a luxfery použité při vstupu do koupelny.

Proměna prostoru moderními materiály

Vedle betonu, skla, benátského štuku nebo kůže najdete v interiéru i přírodní materiál. Třívrstvá podlaha je vytvořena z masivního ořechového dřeva.

Fantazii se meze nekladou

Hlavním důvodem použití benátského štuku v koupelně bylo přání zákazníka mít zde hladký povrch beze spár. Stejné řešení interiéroví návrháři ze studia Szabo Interier využili i v kuchyni místo obkladu za pracovní deskou.

Bydlení v otevřeném prostoru

Byt který původně sestával ze tří místností prošel přestavbou podle současných trendů na komfortní 2kk. Majitelé tak dali přednost otevřenému prostoru s velkoryse pojatou obytnou částí a ložnicí se šatnou.